Szállodánkról

Bemutatkozunk

Szálllodánkat a közelmúltig Autohof Motel néven ismerték vendégeink. Európa egyik fő közlekedési útvonala mentén, az M1-es autópálya 171-es kijáratánál található. Szálláshelyünk sok éve kínál kiváló ár-érték arányú pihenési lehetőséget vendégeinek. A szálloda a közelmúltban jelentős bővítésen és fejlesztésen esett át. Új szárnyunkban vadonatúj szobákat építtettünk, a meglévő szobáinkat felújítottuk.

Pihenését a lehető legkellemesebbé tesszük. Szállodánk elegendő távolságra van az autópályától, így annak zaja nem zavaró. Akár átutazóban van, akár a környéken akad dolga, környékünk látnivalóit keresné fel, esetleg egy parndorfi bevásárlás fáradalmait pihenné ki, nálunk mindig lesz egy csendes, kényelmes, jól felszerelt szobája.

Remek helyen

Szállodánk Európa egyik fő közúti közlekedési útvonala mentén helyezkedik el, nagyon könnyen megközelíthető. Az M1-es autópálya 171-es kijáratánál lehajtva keresse a fehér épületet, piros HOTEL felirattal.

Átutazók

Szállodánk az egyik legjelentősebb kelet-nyugati közlekedési útvonal közelében épült. Nyugodt, kényelmes pihenési lehetőséget kínálink átutazó vendégeink számára.

Bécsi repülőtér

Szállodánk mindössze 50 percre fekszik a bécsi repülőtértől, kényelmes elérést biztosít vendégeinknek

Parndorf outlet

Csak 20 perc a parndorfi outlet. Szállodánkban rápihenhet a vásárlásra, vagy kinyújtózhat az egész napos shoppingolás végén.

Környéken túrázók

Szállodánktól kerékpárral kényelmesen elérhető a Szigetköz, a Fertő-tó osztrák oldala, tökéletes helyszín túrázóknak, kirándulóknak.

Élvezze a közvetlen foglalás előnyeit

Foglalja le szállását közvetlenül a weboldalunkon, használja ki a legjobb ár garanciát,

120 km

Bécs

171 km

Budapest

45 km

Pozsony

55 KM

Parndorf