Tisztelt Vendégeink!

Az AUTOHOF 171 HOTEL dolgozói mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani:

1. A szobákat érkezési napon 16 órától biztosítjuk vendégeinknek. Amennyiben korábban érkeznének, és a lefoglalt szobát munkatársaink időben előkészítik, úgy azt 16 óra előtt is elfoglalhatják. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékukat szállodánk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni.

2. A recepción való bejelentkezés menete a következő: a bejelentkező lap kitöltése minden vendégnek kötelező, a valós személyes adatai alapján. Kérjük, hogy a 18 év alatti gyermekek nevét és születési dátumát valamelyik szülő bejelentő lapjának a hátulján tüntessék fel. Szeretnénk tájékoztatni Vendégeinket, hogy a 414/2015. (XII. 23.) Korm.rendelet alapján, 2021. szeptember 1-jét követően, a Magyarországon szálláshely- szolgáltatást igénybe vevő MINDEN* vendég (kiskorúak és csecsemők is beleértve) törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely- szolgáltató rögzíteni és továbbítani köteles a Kormányrendeletben meghatározott állami szervek (Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA)) részére.

Ezáltal, megkérnénk Vendégeinket, hogy család minden tagja hozza magával személyazonosító okmányait és azokat érkezéskor

adja át rögzítés céljából a szálloda recepcióján!

*A 584/2021. (X. 14.) Korm. rendelet szerint 2021. október 29-től a 14 év alatti vendégeknek nem kell bemutatniuk személyazonosító okmányokat. A törvény által meghatározott adatokat a szülő nyilatkozata alapján kell rögzíteni. Rögzítendő adatok: a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő családi és utóneve, születési családi és utóneve, születési helye és ideje, neme, állampolgársága valamint anyja születési családi és utóneve.

3. A foglalt szobaár vagy csomagár kifizetése minden esetben érkezéskor, a helyszínen kötelező!

4. A szobákat az elutazás napján 10 óráig tudjuk biztosítani a vendégek részére. 

5. Kérjük vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy értékeik, személyes tárgyaik nem maradtak-e a szobában, valamint a mágneskártyát szíveskedjék a fali tartóból kihúzni, áramtalanítva ezzel a szobát.

6. A vendégeknek a szobakulcsot a távozáskor a recepción minden esetben vissza kell adni.

7. A szálloda napközbeni elhagyása esetén a szobakulcsot a szálloda recepcióján minden esetben kérjük leadni.

8. A szállodai szobákban kizárólag a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük, hogy a látogatóikat a hallban szíveskedjenek fogadni. Este 20 és reggel 8 óra között a külsős vendégek kizárólag a szálloda közösségi helységeiben tartózkodhatnak.

9. Kérjük, az ételeket az étteremben fogyasszák el! Az étteremből ételt-, italt kivinni tilos!

10.. A kívülről szállodába behozott ételt, italt vendégeink amennyiben a szállodai szobában fogyasztják el megkérjük a berendezések és bútorok kiemelt megóvására. A berendezésben ezáltal okozott minden kárt meg kell téríteni !

11.. A szállodába alkoholos ital behozatala nem megengedett.

12. A szálloda területén 18 éven aluliak szeszes italt nem fogyaszthatnak.

13. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért szállodánk nem vállal felelősséget. Javasoljuk, hogy a szobát, illetve az ablakokat a helységből való távozáskor zárják. Kisebb értéktárgyaik megóvására biztonságos megoldást kínál a szállodánk recepcióján található központi széf.

14. Szállodánk minden helyisége tűzjelző berendezéssel van ellátva, mely a legkisebb füstöt is érzékeli. A téves riasztás elkerülése érdekében dohányzás, nyílt láng használata szigorúan tilos. A riasztás költsége az azt okozó  vendéget terheli melynek összege 384 Eur

15. Ha tűzriadó esetén megszólalnak a szirénák, akkor a legrövidebb időn belül el kell hagyni a szállodát a zölden világító nyilak által mutatott menekülési útvonalon. Szállodánk minden helyiségében ki van függesztve a menekülési útvonal. Tűz esetén a liftek használata tilos.

16. A szálloda összes szobájában, valamint az étteremben is tilos a dohányzás! Kérjük, dohányzó vendégeink keressék a dohányzásra kijelölt helyeket!

17. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a talált tárgyakat adják le a recepción. A recepciónak átadott talált tárgyakat, továbbá távozás után a szobákban talált tárgyakat, az AUTOHOF 171 HOTEL az átvétel napjától számítva két hétig tárolja. Amennyiben ez idő alatt nem jelentkezik a tulajdonos, úgy a recepció a szálláshely területéről eltávolíthatja a talált tárgyakat. Az elveszett, elhagyott tárgyakért AUTOHOF 171 HOTEL   semmilyen felelősséget nem vállal.

18. A szállodai szobában tüzet, rövidzárlatot okozható készüléket (például: kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót stb.) üzemeltetni tilos. Vasalási igényüket a szálloda recepcióján jelezhetik.

19. Amennyiben a szálloda területén, de legfőképpen szobájában, műszaki problémát észlel, kérjük, értesítse erről a recepciót.

20. A berendezési tárgyakat és textíliákat (pl.: plédet, törölközőt stb.) a szállodából kivinni tilos!

21. A törölközők és egyéb textíliák meglétét kijelentkezéskor ellenőrizzük , hiány esetén a szálloda fenntartja azon jogát, hogy kérje a hiányzó termékek megtérítését. Az extra takarítással járó költségeket a szálloda megfizetteti annak okozójával.

22. A vendégek a szobában lévő berendezési és felszerelési tárgyakat kötelesek rendeltetésszerűen használni. A gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.

23. Kérjük vendégeinket, a szobából való távozás előtt győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok elzárt, a lámpák és a klímaberendezés kikapcsolt állapotban legyenek!

24. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják azt. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22 óra –és 8 óra között.

25. Amennyiben nem szeretnék, hogy megzavarják pihenésüket a szobájában, akasszák ki a szoba kilincsére „Ne zavarjanak” táblát.

26. A szállodai szobákba kisállat nem vihető be.

27. Szállodánk szabadtéri őrzéssel és kamerával ellátott parkolóit vendégeink díjtalanul használhatják. A gépjárművekért és a bennük hagyott értéktárgyakért a szálloda felelősséget nem vállal.

28. További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a recepción munkatársaink adnak felvilágosítást.

HÁZIREND

Hegyeshalom, 2016.07.14.