Környék

Kik a leggyakoribb vendégeink?


Büszkék vagyunk rá és jó érzéssel tölt el, hogy a sok év alatt rengeteg visszatérő vendéggel találkoztunk újra és újra. Vendégeink töretlen bizalma számunkra a legnagyobb érték, amit kaphatunk.

Hotelünk ideális elhelyezkedése miatt közkedvelt, ám a forgalom egyáltalán nem hallható a szobákban. Átutazó, 1 éjszakát eltöltő vendégeink szerint kiemelt előny, hogy utazásukat ott folytathatják, ahol abbahagyták, egy kiadós alvás után, az osztrák határtól 100 méterre.
Nemzetközi vendégeink azért részesítenek minket előnyben, mert kedvező áron szállhatnak meg nálunk a repülőgépük felszállása előtt. A tőlünk 57 kilométerre található repülőtér kényelmes tempóban is maximum 50 perc alatt megközelíthető.
Szinte a szomszédságban, 20 perc autóútra van tőlünk a Parndorfi Outlet Center. Számtalan bolt várja az oda tartókat, a megszokottnál kedvezményesebb árakon. Vannak, akik kifejezetten Parndorfba tartanak és visszaúton nálunk pihenik ki a sok ruhapróba fáradalmait.
A mi tulajdonunkba tartozó Autohof bisztró várja az éhes utazókat is. Magyaros konyhánk mellett a vendégeink szerint verhetetlen a pizzánk. Van, aki nem alszik nálunk, de oda-vissza hozzánk időzíti lakmározást. 21:00-ig hotelünk vendégei kényelmesen át tudnak sétálni, ha megéheztek.
A környéken számtalan túraútvonal megtalálható, ami egy könnyed családi sétára is tökéletes például a Fertő-tónál, de az edzettebb túrázók is megtalálhatják a maguk kihívását. Szívesen látjuk a biciklivel érkezőket is, nem egyszer szállt meg nálunk egy egész csapat a közeli a kerékpár túra után.
Egy visszatérő vendégünk arany mondata: “Akinél nincs piros arany, annak ti vagytok az utolsó lehetőség.” Ezen kívül természetesen széles választékban megtalálható élelmiszer, pékáru, üdítő, tisztálkodási eszköz és még sok más a hotelünk mellett található kisboltunkban.